fbpx

Holdtræning

Her finder du holdtræning til hunde på alle niveauer – lige fra begynder til konkurrence. Vi har helt sikkert et hold der passer til jeres behov. Vi arbejde kun ud fra positive træningsmetoder.

Vi ønsker at give jer den bedste start med vores hvalpetrænings hold. Her har vi fokus på tryghed og jeres relation.

Vi tilbyder Nose Work på alle niveau og har løbende temadage og drop in Nose Work træning. Vi hjælper også med råd og vejledning, samt fokustræning, hvis du går til Nose Work konkurrencer.

Vi ønsker at sikre din hund er tryg i sin hverdag og tilbyder Miljøtræning, hvor vi giver jer redskaberne til at få din hund rolig og tryg i hverdagen.

Vi tilbyder Socialiseringshold, hvor vi lærer hunden den ikke skal hilse på alle den møder, hjælper jer med gå pænt træning og mere fokus på jer.

Hundens fysik er vigtig og vi tilbyder derfor Dog Parkour som hjælper vores hunde med at blive fysisk stærkere og få god kropskontrol, så vi undgår skader.

Vi har Lydighedshold, hvor vi har fokus på det i ønsker at træne og giver jer redskaber til at nå det niveau i ønsker.

Vi elsker at dele vores passion med jer og derfor mødes vi ca. 1 gang om måneden og går tur sammen med jer og jeres hunde.

Vi tilbyder også enetimer/enetræning enten hjemme hos dig, på træningspladsen eller lige der det giver mening for dig. Dette for at vi sikre du får mest mulig ud af din træning.

Herunder kan du finde DIT hundetrænings hold.

Følg os på Facebook og Instagram, hvor vi ofte deler opslag med kommende arrangementer og træninger.

Vi opdaterer vores holdoversigt løbende, så hold endelig øje med kommende holdtræninger.