fbpx

Legestue

Socialisering, i form af fri leg mellem hunde, er en meget vigtig del af hundens liv. Det er vigtigt at vi lærer vores hunde at læse hunde af forskellige racer, og at de dermed lærer forskellige former for kropssprog og udtryk at kende.

Vores legestue er KUN for kursister, der går eller har gået på hold hos Hundehjerter eller haft enetimer hos os. Dette for at vi har en kendskab til den enkelte hund og dermed bedre kan sammensætte gode legehold.

Jo flere forskellige, søde hunde vores hunde får leget, med jo bedre bliver de til hundesprog. Dette er vigtig, for at vores hunde er trygge ved andre hunde, og ikke har behov for at hilse på alle hunde de møder, eller gø af dem på gåturen.

Derudover har en hund der er godt socialiseret, en højere stresstærskel generelt i deres liv.

Mange benytter sig af hundeskove rundt om i landet. Dette kan være et fint sted at møde andre hunde, men kvaliteten af legen er ikke altid god. I kan risikere at møde hunde, hvis ejer ikke har kontrol over dem, som er for voldsomme til jeres hund, eller som bliver udadreagerende.

Har man en mindre, eller lille hund, kan de måske komme til skade, eller hurtig blive overvældet af  store, måske voldsomme, hunde.

Alt dette kan give jeres hunde dårlige oplevelser, som kan sætte sig i dem og gøre dem bange eller usikre på andre hunde. 

Dette kan medføre, at jeres hund begynder at blive udadreagerende overfor andre hunde og måske hopper ud efter dem på gåturen, eller gør af dem.

Det kan være svært at finde gode søde legekammerater til ens hund og derfor tilbyder jeg legestue for jeres hunde.

Hundene bliver delt op i to grupper, og måske deler vi dem yderligere op under den fri leg.

Jeg fortæller og guider jer under legen, i hvad jeg ser af kropssprog, og jeg giver jer redskaber til at hjælpe jeres hund, hvis den bliver utryg eller har brug for en pause.

Alt dette, så vi sammen sikre os, at vores hunde bliver godt og trygt socialiseret.

Legestuen foregår på træningsbanen i Gislev.

Tilmelding er nødvendigt, så i ikke kommer som de eneste.

Som kursist hos Hundehjerter kan i blive medlem af en facebookgruppe. Her i kan skrive om i kommer til næste legestue. Dermed kan i være sikre på, at jeres hunds nye bedste ven også kommer.

Vi sætter 30 min af til fri leg på hvert hold. Dette for at sikre, at vi har tid til evt. mindre grupper, så alle kan få leget.

For deltagelse skal der være betalt gennem hjemmesiden, inden i dukker op.

Pris
– 30 kr pr gang
– Klippekort til 5 gange: 95 kr

Tilmelding er bindende og penge gives ikke retur. 

Medbring til træning:

  • Vaccinationsbog.(1 træningsgang)
  • Forsikringspolice, hvor der fremgår at hunden har en udvidet hundeforsikring og at den dækker hundetræning/figurant træning. (1 træningsgang)
  • Vand og vandskål. Også om vinteren
  • Pølleposer
  • Tæppe eller håndklæde hunden kan ligge på.
  • kropssele gerne H-sele eller Y-sele, så hunden har god bevægelsesfrihed. eller alm. halsbånd
  • Alm dressur line/snor. Ingen flexline
  • Dit gode humør