fbpx

Nose Work Drop in træning

Til Nose Work Drop in Træning, sættes forskellige kilder op i forskellige søgsområder. Der vil være ca. 6-8 forskellige områder, med omkring 1-3 kilder i hver område. Der vil være køretøjssøg, indendørs, udendørs og beholdersøg. Kilderne består primært af lavendel, men der kan også være eukalyptus iblandt. Dette bliver oplyst.

I tilmelder jer enten Gruppe 1  kl. 18-19 eller Gruppe 2 kl. 19-20 og må selv bestemme om i vil tage alle søg eller træne det samme område flere gange. I aftaler selv rækkefølge indbyrdes. Der er plads til 6 hunde i hver gruppe.

Jeg er der til råd og vejledning og vil følge lidt med rundt. Jeg kan dog ikke garantere jeg går med i alle jeres søg. Her er derfor tale om selvtræning.

Har i specifikke ønsker til opsætning, elementer eller lign., kan i skrive dette ved tilmelding, så prøver jeg at imødekomme jeres ønsker.

Klik på den gruppe du vil deltage i og du kommer direkte til betaling. Ved spørgsmål send en mail til info@hundehjerter.dk

Dette er for dig som arbejde med duft. Dette både lavendel og eukalyptus. Jeres hund er rimelig sikker i sit søg efter duft. Der er søg i  de forskellige elementer i Nose Work, beholder søg, køretøjs søg, inde og udendørs søg og søg i forskellige miljøer.

Det skal være sjovt, for både din hund og dig, derfor har jeg fokus på at vi træner i hundens tempo og niveau og arbejder kun med positive metoder.

Træningen foregår på træningsbanen i Gislev. Her har vi adgang til stald, hal og forskellige køretøjer, vi kan lave søgning på.

Nose Work Drop in Træning er for alle hunde også for hunde der ellers kan have det svært med andre hunde. Har din hund problemer som andre gerne må tage hensyn til, giv besked inden træningen går i gang.

Træningen foregår på eget ansvar, men husk det skal være sjovt for alle, så tag hensyn. Hold afstand og giv hinanden god tid til de enkelte søg.

Praktisk info

Pris for fortsætter: 85 kr

Tilmelding er bindende og penge gives ikke retur. 

Medbring til træning:

  • Forsikringspolice, hvor der fremgår at hunden har en udvidet hundeforsikring og at den dækker hundetræning/figurant træning.(1 træningsgang) 
  • En sulten hund
  • Lækre godbidder. Gerne 4-5 forskellige slags, så det er nyt og lækkert at skifte imellem.
  • Vand og vandskål. Også om vinteren
  • Pølleposer
  • kropssele gerne H-sele eller Y-sele, så hunden har god bevægelsesfrihed. eller alm. halsbånd.
  • Lang line på 4-5 m.
  • Dit gode humør