fbpx

Nose Work Fortsætter

Nose Work Fortsætter holdet er for dig, som har været på Nose Work Opstart duft eller som lige er begyndt med duft eller kun har lidt erfaring med duft. Vi vil arbejde videre med de 4 elementer køretøjssøg, beholdersøg, indendørssøg og udendørssøg. 

Klik på det hold du vil deltage på og du kommer direkte til betaling. Ved spørgsmål send en mail til info@hundehjerter.dk

Fortsætter 1 hold
Fortsætter 2 hold
Fortsætter 3 hold

På Nose Work Fortsætter holdene arbejder vi videre med jeres træning. Jeg deler fortsætter på i 3 hold. dette for at vi sikre i trænerpå niveau med andre og får de udfordringer i har brug for. Når i har deltaget på fortsætter 1, skal i næste gang på Fortsætter 2. Herunder beskriver jeg niveau på de forskellige Fortsætter hold. 

Er du i tvivl om hvilket hold, de passer jer, så kontakt mig endelig.

Fortsætter 1

Her fortsætter vi træningen fra Opstart Duft holdet. Dette hold er for jer som kun har lidt erfaring med Nose Work og som evt stadig træner med parring på duften. Jeres hund er nu rimelig sikker i sit søg efter duft. Vi træner de forskellige elementer i Nose Work beholder søg, køretøjs søg, inde og udendørs søg og søg i forskellige miljøer. Vi fortsætter med at benytte parring (duft med godbid på) så længe det giver mening. Vi fjerner ikke godbidden, før hunden er helt klar til det.

Vi vil udfordre hundene mere og inddrage mere miljø og træne elementer som tærskel, lidt højere søg osv. Vi har mere fokus på hundens adfærd i søget, førens rolle og linehåndtering.

Fortsætter 2

Dette hold er for dig, som har gået på Fortsætter 1. Her øger vi sværhedsgraden lidt mere. Vi har nu hunde som er helt sikre i sin duft og vi begynder nu at træne uden parring, hvis hunden stadig har haft det på. Vi arbejder fortsat med motivation, især når parringen ikke er på. Vi arbejder videre med at give hunden nye søgefærdigheder og redskaber til at løse søgeopgaverne. I som ejere skal nu være endnu mere skarpe på at læse jeres hund og stole på den og dens markering ved fund.

Fortsætter 3

Dette hold er for dig som nu har god erfaring med Nose Work og har en hund som selvstændigt og sikkert kan søge efter den første duft lavendel. På dette hold går vi i dybden med hundens adfærd og sikre i læser jeres hund under hele søget og ikke kun ved fund. Vi arbejder med de 4 elementer i Nose Work, samt udfordre både hund og ejer søgene. Efter dette hold vil i kunne deltage i både konkurrence klasse 1 træning og deltage på Nose Work Øvede hold.

Det skal være sjovt, for både din hund og dig, derfor har jeg fokus på at vi på ALLE hold træner i hundens tempo og kun med positive metoder. 

Træningen foregår på træningsbanen i Gislev. Her har vi adgang til stald, hal og forskellige køretøjer, vi kan lave søgning på.

For at deltage på holdet, skal din hund kunne sidde i bilen eller kunne forholde sig roligt uden for søgeområdet, sammen med dig.

Nose Work er for alle hunde også for hunde der ellers kan have det svært med andre hunde.

Vi vil ind imellem bruge video til at se hundens signaler og vores håndtering under søgningen. 

Vi træner 1- 1 1/2 time af 8 gange. Der er maks. 4-6 hunde på holdet.

Praktisk info

Pris for fortsætter 1, 2, 3: 1150 kr

Tilmelding er bindende og penge gives ikke retur.

Medbring til træning:

  • Vaccinationsbog. (1 træningsgang)
  • Forsikringspolice, hvor der fremgår at hunden har en udvidet hundeforsikring og at den dækker hundetræning/figurant træning.(1 træningsgang)
  • En sulten hund
  • Lækre godbidder. Gerne 4-5 forskellige slags, så det er nyt og lækkert at skifte imellem.
  • Vand og vandskål. Også om vinteren
  • Pølleposer
  • kropssele gerne H-sele eller Y-sele, så hunden har god bevægelsesfrihed. eller alm. halsbånd.
  • Lang line på 4-5 m.
  • Dit gode humør