fbpx

Nose Work INTRO

Nose Work Intro holdet er for dig, der er blevet nysgerrig på, hvad Nose Work er,  ikke har prøvet det før, eller som kun har meget lidt erfaring med det. Det er for dig som ønsker en fantastisk aktivering af din hund og som vil give din hund en masse gode oplevelser ved at lave noget den virkelig vil elske.

Klik på det hold du vil deltage på og du kommer direkte til betaling. Ved spørgsmål send en mail til info@hundehjerter.dk

Hunden har en fantastisk næse og det er den som i Nose Work ved hvordan den finder frem til kilden. Vi bruger derfor ikke nogen former for lydighed i Nose Work. Vi lader hunden arbejde selvstændigt, uden vores hjælp.

På Nose Work Intro holdet starter vi med at bygge hundens fundament op. Hunden søger efter godbider og vi belønner med godbid eller legetøj.

Vi bruger kasser af forskellig slags til at få hundens søgelyst, jagtinstinkt og selvstændighed frem. Vi har 1-2 hotkasser, hvor der er en godbid i og øger antal kasser og udfaser kasserne igen. Vi slutter af med kun at lave godbidssøg og gøre hunden klar til at begynde at søge efter den første duft lavendel.

Vi arbejder med at læse hundens signaler i søget, så vi fra start bliver gode til at se, hvornår hunden er i duft og dermed bedre kan se deres markering, ved fund.

Efter dette hold vil jeres hund være klar til at starte på Nose Work Opstart Duft. Her vil de blive introduceret til den første duft lavendel.

Træningen foregår på træningsbanen i Gislev. Her har vi adgang til stald, hal og forskellige køretøjer, vi kan lave søgning på.

For at deltage på holdet, skal din hund kunne sidde i bilen eller kunne forholde sig roligt uden for søgeområdet, sammen med dig, med god afstand til der vi træner.

Nose Work er for alle hunde også for hunde der ellers kan have det svært med andre hunde.

Vi træner 1- 1 1/2 time af 8 gange. Der er maks. 4-6 hunde på holdet.

Praktisk info

Pris for INTRO: 1050 kr

Tilmelding er bindende og penge gives ikke retur.

Medbring til træning:

  • Vaccinationsbog.(1 træningsgang)
  • Forsikringspolice, hvor der fremgår at hunden har en udvidet hundeforsikring og at den dækker hundetræning/figurant træning.(1 træningsgang)
  • En sulten hund
  • Lækre godbidder. Gerne 4-5 forskellige slags, så det er nyt og lækkert at skifte imellem.
  • Vand og vandskål. Også om vinteren
  • Pølleposer
  • kropssele gerne H-sele eller Y-sele, så hunden har god bevægelsesfrihed. eller alm. halsbånd.
  • Lang line på 4-5 m.
  • Dit gode humør