fbpx

Nose Work Konkurrence Hold kl. 1 og 2

Nose Work Konkurrence Hold kl. 1 er for dig, som går eller gerne vil gå til konkurrence i klasse 1. Din hund er helt duftsikker på lavendel og har trænet Nose Work i en længere periode.

Konkurrence hold kl. 2 er for dig, som har fået 100 point i kl. 1mere end en gang og ønsker at rykke op i klasse 2 eller for dig, som allerede går i klasse 2.

På begge hold træner  vi alle de forskellige elementer og har fokus på din rolle i søget, hvad du skal være opmærksom på i søget og hvordan du læser din hund.

Klik på det hold du vil deltage på og du kommer direkte til betaling. Ved spørgsmål send en mail til info@hundehjerter.dk

Konkurrence træning er for dig som gerne vil eller allerede går til konkurrence i klasse 1 eller 2.

Til hver træning sætter jeg søg op i de forskellige elementer i Nose Work ligesom til konkurrence. Der bliver taget tid og vi øver, hvad i skal huske til en konkurrence fx. at sige fundet, færdig, ikke belønne i søget osv. Så det hele er sat op som til en konkurrence. Efter søget gennemgår vi, hvad der skal trænes mere på, hvad gik godt osv.

Det skal være sjovt, for både din hund og dig, derfor har jeg fokus på at vi træner i hundens tempo og lader den arbejde. Også på disse hold er Nose Work en lydighedsfri zone. Vi arbejder kun med positive metoder.

Træningen foregår på træningsbanen i Gislev. Her har vi adgang til stald, hal og forskellige køretøjer, vi kan lave søgning på.

For at deltage på holdet, skal din hund kunne sidde i bilen eller kunne forholde sig roligt uden for søgeområdet, sammen med dig.

Nose Work er for alle hunde, men det er konkurrence ikke. Det er derfor vigtig at have for øje om lige netop konkurrence træning er for jer. Jeg har også andre hold på samme niveau, hvor alle hunde kan deltage, også for hunde der ellers kan have det svært med andre hunde.

Vi vil bruge video til at se hundens signaler og vores håndtering under søgningen.

Vi træner 1,5 time af 4 gange. Der er maks. 4-5 hunde på holdet.

Praktisk info

Pris for Konkurrence Hold klasse 1: 600 kr

Pris for Konkurrence Hold klasse 2: 650 kr

Tilmelding er bindende og penge gives ikke retur. 

Medbring til træning:

  • Vaccinationsbog.(1 træningsgang)
  • Forsikringspolice, hvor der fremgår at hunden har en udvidet hundeforsikring og at den dækker hundetræning/figurant træning.(1 træningsgang) 
  • En sulten hund
  • Lækre godbidder. Gerne 4-5 forskellige slags, så det er nyt og lækkert at skifte imellem.
  • Vand og vandskål. Også om vinteren
  • Pølleposer
  • kropssele gerne H-sele eller Y-sele, så hunden har god bevægelsesfrihed. eller alm. halsbånd.
  • Lang line på 4-5 m.
  • Dit gode humør