fbpx

Nose Work Øvede og Ekspert

På Nose Work Øvede holdene arbejder vi stille og roligt videre fra fortsætter holdende. Vi kommer flere dufte på, som i bliver klar til det og øger niveauet. Der er 3 forskellige Øvede niveauer. Er du i tvivl om, hvilket i høre til, så skriv eller ring inden du tilmelder dig. Går du på hold i forvejen får du af vide, hvilket du skal tilmelde dig.

På Nose work Ekspert hold arbejder vi med alle 3 dufte og bruger både hydrolat og olie. Holdet er for dig, som er har trænet Nose Work i en længere periode og evt været igennem mine øvede niveauer. Det er for dig som går til konkurrence i klasse 2 + 3. Jer som er stabile til alle de forskellige elementer og ønsker at blive udfordret. Vi arbejder på hundens niveau og tilpasser træningen til hver enkelt hund.

Klik på det hold du vil deltage på og du kommer direkte til betaling. Ved spørgsmål send en mail til info@hundehjerter.dk

Øvede 1 Hold

Øvede 2 Hold

Øvede 3 Hold

Ekspert Hold

Disse hold er for dig som arbejde med duft. Dette både lavendel og eukalyptus og Anis, når i er klar. Det kommer an på det enkelte hold. Vi træner de forskellige elementer i Nose Work beholder søg, køretøjs søg, inde og udendørs søg og søg i forskellige miljøer. Er du til konkurrencer, kan jeg også hjælpe dig med forberedelser til dette. Dette er hold, hvor vi udfordre både dig og din hund. Vi træner svære elementer som høje, hjørner, utilgængelige, duftvandring osv.

Det skal være sjovt, for både din hund og dig, derfor har jeg fokus på at vi træner i hundens tempo og niveau og arbejder kun med positive metoder.

Nose work Øvede træninger foregår på træningsbanen i Gislev. Her har vi adgang til stald, hal og forskellige køretøjer, vi kan lave søgning på.

For at deltage på holdet, skal din hund kunne sidde i bilen eller kunne forholde sig roligt uden for søgeområdet, sammen med dig.

Nose Work er for alle hunde også for hunde der ellers kan have det svært med andre hunde.

Vi vil ind imellem bruge video til at se hundens signaler og vores håndtering under søgningen.

Vi træner 1- 1 1/2 time af 8 gange. Der er maks. 4-6 hunde på holdet.

Praktisk info

Pris

Øvede 1+2: 1150 kr

Øvede 3: 1250 kr

Ekspert: 1500 kr

Tilmelding er bindende og penge gives ikke retur. 

Medbring til træning:

  • Vaccinationsbog.(1 træningsgang)
  • Forsikringspolice, hvor der fremgår at hunden har en udvidet hundeforsikring og at den dækker hundetræning/figurant træning.(1 træningsgang) 
  • En sulten hund
  • Lækre godbidder. Gerne 4-5 forskellige slags, så det er nyt og lækkert at skifte imellem.
  • Vand og vandskål. Også om vinteren
  • Pølleposer
  • kropssele gerne H-sele eller Y-sele, så hunden har god bevægelsesfrihed. eller alm. halsbånd.
  • Lang line på 4-5 m.
  • Dit gode humør