fbpx

Nose Work Opstart Duft

Nose work Opstart Duft holdet er for dig, som har været på Nose Work Begynder, som lige er begyndt med duft eller kun har lidt erfaring med duft. Vi introducere den første duft lavendel og arbejder herfra med parring. Vi vil arbejde med de 4 elementer køretøjssøg, beholdersøg, indendørssøg og udendørssøg.

Klik på det hold du vil deltage på og du kommer direkte til betaling. Ved spørgsmål send en mail til info@hundehjerter.dk

På dette hold arbejder vi videre med jeres træning. Vi introducere hunden for den første duft lavendel og arbejder herfra med parring. Det betyder vi sætter en duft op og ligger en godbid ovenpå. Dette da hunden er ny i duften og duften derfor ikke i sig selv har en værdi for hunden. Er der godbid på selvbelønner hunden sig for fundet og der vil stille og roligt opbygges værdig i duften. Vi fjerner ikke godbidden, før hunden er helt klar til det.

Vi vil arbejde videre med de 4 elementer beholder søg, køretøjs søg, inde og udendørs søg og søge i forskellige miljøer. 

Det skal være sjovt, for både din hund og dig, derfor har jeg fokus på at vi træner i hundens tempo og kun med positive metoder. 

Træningen foregår på træningsbanen i Gislev. Her har vi adgang til stald, hal og forskellige køretøjer, vi kan lave søgning på.

For at deltage på holdet, skal din hund kunne sidde i bilen eller kunne forholde sig roligt uden for søgeområdet, sammen med dig.

Nose Work er for alle hunde også for hunde der ellers kan have det svært med andre hunde.

Vi vil ind imellem bruge video til at se hundens signaler og vores håndtering under søgningen. 

Vi træner 1- 1 1/2 time af 8 gange. Der er maks. 4-6 hunde på holdet.

Praktisk info

Pris for Opstart Duft: 1150 kr

Tilmelding er bindende og penge gives ikke retur.

Medbring til træning:

  • Vaccinationsbog.(1 træningsgang)
  • Forsikringspolice, hvor der fremgår at hunden har en udvidet hundeforsikring og at den dækker hundetræning/figurant træning.(1 træningsgang)
  • En sulten hund
  • Lækre godbidder. Gerne 4-5 forskellige slags, så det er nyt og lækkert at skifte imellem.
  • Vand og vandskål. Også om vinteren
  • Pølleposer
  • kropssele gerne H-sele eller Y-sele, så hunden har god bevægelsesfrihed. eller alm. halsbånd.
  • Lang line på 4-5 m.
  • Dit gode humør