fbpx

Ny baby og Hund

En positiv graviditetstest skaber som oftest glæde i de fleste små hjem, og en lille ny er en kæmpe gave. Har man hund i forvejen, kan der dog dukke nogle bekymringer op, i forhold til, hvordan hunden vil tage imod det nye familiemedlem.

Det at få en baby, har stor indflydelse på ens hverdag og liv generelt. Der kommer nye rutiner og sådan en lille størrelse kræver en del.

Alt dette kan gøre det svært at være hund. Hunden vil måske opleve, at den ikke længere kan sove i sengen, da det kan være farligt, opleve mindre overskud til gåture eller anderledes ture, hvor der skal være mulighed for at køre med barnevogn, måske trætte og uoplagte menneskeforældre, som kan komme til at skælde hunden mere ud. Det kan gøre hunden stresset, usikker på den nye hverdag og give en masse uønsket adfærd.

Dette kan dog forhindres eller reduceres, hvis i som kommende forældre forbereder jeres hund, på de uundgåelige forandringer der kommer. Det kan være hunden skal lære nye rutiner, sovesteder, anderledes aktivering osv.

Hvis I i god tid forbereder hunden på dette, vil det ikke komme som et chok når den lille kommer og i vil som nybagte forældre undgå dårlig samvittighed og have ro i maven, i forhold til jeres hund. I kan fokusere på at skabe en god relation mellem den lille ny og jeres hund, i stedet for at bekymre jer.

Jeg vil enten gennem telefonkonsultation, eller hjemmebesøg, gennemgå med jer, hvad i skal være opmærksomme på, når der kommer en lille ny baby. 

Jeg vil give jer redskaber og vejledning til en anderledes måde at aktivere hunden på, så den stadigt er godt mentalt stimuleret og dermed undgår i uønsket adfærd.

Jeg vil hjælpe jer med at finde og gennemføre nye rutiner for jeres hund, så der opstår en glidende overgang for hunden, og den ikke bliver frustreret og føler sig tilsidesat eller udelukket, når den lille kommer.

Derudover vil jeg svare jer på alle de spørgsmål, eller bekymringer, i måtte have.

Pris
Telefonkonsultation af 30 min: 150 kr 

Vi gennemgår jeres tanker og bekymringer. Jeg giver jer vejledning i nye rutiner og hvordan i fortsat kan aktivere hunden, selvom tiden og overskuddet måske bliver mindre.

Hjemmekonsultation af 1 ½ time: 495 kr

Prisen er inkl. 30 km kørsel fra Gislev. Kørsel herudover er efter statens takster på 3,52 kr/km. 

Her får i redskaber til at forberede og hjælpe jeres hund med at tage godt imod, det nye familiemedlem.

Jeg kommer hjem til jer og vejleder jer i nye rutiner, hensigtsmæssig aktivering, og hvad i ellers kan have brug for, for bedst muligt at kunne forberede både jeres hund, og jer, til den lille ny.

Tilmelding

Send en mail til info@hundehjerter.dk så aftaler vi nærmere.

Tilmelding er bindende og penge gives ikke retur. 

Medbring til træning:

  • Vaccinationsbog.(1 træningsgang)
  • Forsikringspolice, hvor der fremgår at hunden har en udvidet hundeforsikring og at den dækker hundetræning/figurant træning. (1 træningsgang)
  • En sulten hund
  • Lækre godbidder. Gerne 4-5 forskellige slags, så det er nyt og lækkert at skifte imellem.
  • Vand og vandskål. Også om vinteren
  • Pølleposer
  • Tæppe eller håndklæde hunden kan ligge på.
  • Kropssele gerne H-sele eller Y-sele, så hunden har god bevægelsesfrihed.Eller alm halsbånd
  • Alm dressur line/snor. Ingen flexline
  • Dit gode humør