fbpx

Online Nose Work træningsforløb

Her på siden finder du vores Online Nose Work træningsforløb.

Hunden har en fantastisk næse og de fleste hunde elsker at bruge den. Derfor vil jeg gerne dele min passion for netop denne Nose Work hold træningsform, så vores hunde kan få lov til at snuse alt det de vil.

Ikke alle har mulighed for at følge et fysisk træningshold og derfor tilbyder jeg også online træningsforløb. Du kan læse mere om de to forløb her på siden.

Klik på det træningsforløb du vil deltage på og du kommer direkte til betaling. Ved spørgsmål send en mail til info@hundehjerter.dk

Online Nose work træningsforløb

Jeg ønsker at hjælpe jer, som ikke har mulighed for gå fast til træning hos mig. Eller dig som ønsker ekstra individuel sparring og hjælp i din træning. Det er vigtig for mig ikke at gå på kompromis medkvalitet. Derfor har jeg valgt at lægge vægt på feedback og video materiale. Det er vigtig for mig I får en god undervisning og ikke kommer til at træne forkert på noget. Det er også meget vigtig for mig I får grundig feedback på det I laver og føler I udvikler jer gennem forløbet.

Jeg tilbyder 3 forskellige slags online træningsforløb. INTRO Online forløb, som starter jer sikker op med Nose Work, Mini Online forløb, som er et kortere forløb med 5 faste opgaver og Individuelt forløb, som er et længere individuelt tilpasset træningsforløb. Herunder kan du læse mere om dem begge.

INTRO Nose Work onlineforløb

På dette forløb får du grundig vejledning i hvordan i på bedste måde starter op på jeres Nose Work rejse sammen.

Vi arbejder på at bygge et solidt fundament op i  hunden. Vi arbejder med dens jagt, drive, motivation og selvstændighed. Vi bruger kasser og godbider til at starte denne indlæring. Vi tager os god tid og i får masser af feedback undervejs i forløbet.

Efter forløbet vil i have en hund som selvstændigt søger på godbider og herefter er klar til at begynde på den første duft lavendel.

Efter tilmelding modtager du en mail med beskrivelse af første del og tydelig beskrivelse af, hvordan i går i gang. Herefter træner i selvstændigt nogle dage og sender så videoer til mig. Disse får i feedback på og nye træningsopgaver. Dette fortsætter til i har været hele forløbet igennem.

Forløbet tager ca. 6-8 uger, alt efter hvor meget i træner om ugen.

Mini Nose Work onlineforløb

Målet med dette forløb er at give dig inspiration, feedback og sparring I din daglige træning.

Du vil efter tilmelding modtage den første af 5  træningsopgave.

Den vil beskrive, hvad I skal træne på i første opgave, hvad du i træningen skal være opmærksom på og hvad målet med træningen er.

Herefter skal du træne dette. Træn gerne nogle gange over flere dage. Herefter optager du en video af et søg, med det opgaven går ud på. Videoen skal sendes til mig. Du må også meget gerne skrive nogle kommentar om, hvordan træningen er forløbet.

Jeg sender dig feedback på den sendte video. Feedbacken vil bestå af konstruktiv kritik af, hvad I gør rigtig, hvad du skal overveje til næste gang og tips til forbedringer.

Herefter træner du videre og sender så en ny video til mig. Her vil jeg gerne se en udvikling fra sidste gang og se du har tænkt over den feedback du har fået.

Jeg ønsker ikke at se fejlfrie videoer. Vi lære af vores fejl og de er derfor altid velkommen i vores træning.

Du vil få tilbagemelding på nr. 2 indsendte video i form af feedback til fremtidig træning.

Herefter vil første opgave være slut og du vil modtage næste opgave med nyt tema. Du vil herefter træne og indsende video, som ved opgave 1, og sådan fortsætter vi, til du har været igennem alle opgaver.

Det kan være du hurtigere kommer igennem en opgave frem for en anden, og der er ingen tidsbegrænsning på, hvor lang tid du skal bruge på de enkelte opgaver. Du får dog ikke ny opgave før den tidligere er løst. Du har max 4 mdr. fra start til hele forløbet med de 5 opgaver.

Individuelt Nose Work onlineforløb

Målet med dette forløb er at give dig inspiration, feedback, og sparring med din daglige træning. Derudover vil du få hjælp til at målrette din træning der, hvor du har behov. Du kan også få sparring til evt. problemstillinger i jeres træning.

Dette forløb varer over max 4 mdr. fra start.

Forløbet indeholder en 30 min samtale over telefon, Skype, Messenger eller hvad der passer dig.

  • Her finder vi sammen frem til det du ønsker at få sparring med og træning i.
  • Vi udvælger nogle emner som du så herefter skal træne på ud fra, hvad vi sammen aftaler.

Efter samtalen laver jeg en overordnet plan over emnerne.

Du vil herefter modtage en mail med beskrivelse af det første emne, hvad du skal træne på og hvordan du kan gøre dette.

Når du har trænet på et emne, skal du sende en video til mig og jeg giver feedback til dig. Herefter træner du lidt videre og sender så en video igen. Denne får du også feedback på og så vurderer, vi om du kan gå videre til næste emne.

Som udgangspunkt vælger vi max 3-4 emner. Dette for at kunne gå i dybden med dem og ikke træne lidt i øst og vest, men mere målrettet. Viser et emne sig tage længere tid end ventet, kan det være vi reviderer i planen undervejs.

Inden samtalen vil jer gerne have tilsendt 2-4 videoer, som viser lidt forskellige søg og viser evt. problemstillinger. Dette for jeg kan få et indblik i, hvordan i træner og kan komme med input til det videre forløb.

Jeg glæder mig til at nørde en masse sammen med jer.

Pris for Online Nose Work forløb

INTRO Nose Work onlineforløb: 625 kr.

Mini Nose Work onlineforløb: 250 kr.

Individuelt Nose Work onlineforløb: 750 kr.

Tilmelding er bindende og penge gives ikke retur. 

Husk i din træning:

  • En sulten hund
  • Lækre godbidder. Gerne 4-5 forskellige slags, så det er nyt og lækkert at skifte imellem.
  • Vand og vandskål. Også om vinteren
  • kropssele gerne H-sele eller Y-sele, så hunden har god bevægelsesfrihed. eller alm. halsbånd.
  • Lang line på 4-5 m.
  • Dit gode humør