fbpx

Praktisk Info

Træningen foregår på træningsbanen i Gislev.
Råstrupvej 9, 5854 Gislev

Tilmelding foregår ved at du klikker på det hold du vil deltage på. Herfra kommer du direkte til betaling. Ved spørgsmål send en mail til info@hundehjerter.dk

 • Din hund er velkommen selv om den er i løbetid. Under søg skal hunden være iført løbetidsbukser. I får information om evt. forholdsregler, når i møder til træning. Det giver god træning for de andre at lære at kunne have hovedet med selvom der er en lækker dame. Giv besked hvis din hund er i løbetid inden træningen starter.

  Det vil dog ikke være muligt at deltage i fri leg.

 • Kropssele gerne H eller Y sele/almindeligt halsbånd. (her bruges der ikke kæder eller kvæler halsbånd)

  En god line fra 1-3 m (ingen flexiliner)

  Et tæppe der mindst svare til hundens størrelse

  Godbidder af særlig god kvalitet. Test i forvejen hvad hunden er særligt glad for. F.eks. skinketern, små pølsestykker, ostetern, kylling eller andet lækkert. Hunden skal ikke være fodret hjemmefra lige inden træningstimen.

  Hundeposer så du kan samle op efter din hund.

  Vand til hunden.

 • Træningen foregår primært på træningsbanen i Gislev

  Råstrupvej 9, 5854 Gislev.

  På nogle hold mødes vi også andre steder og træner. Dette vil fremgå på tilmeldingen, hvor dette er, eller blive meldt ud til træning.

 • Hvis du bliver forhindret i at deltage i en undervisningstime, vil jeg gerne have besked. Send en mail med dit og hundens navn, samt hvilket hold i går på. Det er muligt at komme til kompensationstræning på et andet tilsvarende hold inden for de næste 2 mdr. Dette gælder ikke Nose Work hold eller kurser, da de er varierende i niveau og tema. Det gælder derudover kun, hvis du har meldt afbud inden træningstimen er startet.

   

 • Jeg vil gerne bede alle vente med rygning af cigaretter og/eller E cigaretter til efter træning. Ryger man efter træning bedes dette gøres væk fra søgeområderne.

   

 • Hvis din hund bliver syg, kan du naturligvis ikke deltage. Giv mig besked, hvis din hund har fået en smitsom sygdom så vi kan advare de andre kursister.

 • Det er kursistens eget ansvar, at hunden er forsikret og vaccineret, når den deltager i undervisning hos Hundehjerter. Al deltagelse i leg og træning på vores træningspladser og kurser sker på eget ansvar.

  Til første træning skal i fremvise gyldig forsikring og vaccination, på jeres hund. Forsikringen skal dække hundetræning.

  Hundehjerter kan ikke drages til ansvar for eventuelle skader, der er opstået på vores træningspladser eller i forbindelse med undervisningen.

 • Du kan tilmelde dig ved at klikke på det hold du vil deltage på. Herefter kommer du direkte til betaling. Ved spørgsmål send en mail til info@hundehjerter.dk 

  Bliver holdet booket, kan du sende en mail til info@hundehjerter.dk og få en plads på venteliste.

  Tilmeldingen er bindende, og betalingen refunderes ikke, hvis du bliver forhindret i at deltage i kurset. Hvis holdet ikke oprettes, får du selvfølgelig dine penge retur.

 • Jeg vil gerne bede alle om at have deres mobil på lydløs under træning. Venter man et vigtig opkald, så sig det inden træning. Det er forstyrrende med telefoner, der ringer og biber i træningen eller folk, der snakker privat i telefon. Det er vigtig vi alle tager hensyn til dem, som er ved at søge.